Baekma, academie voor Koreaanse Krijgskunsten

Baekma de academie voor Koreaanse Krijgskunsten heeft veel te bieden. We mogen gerust stellen dat er in feite voor ieder wat wils is.
De verschillende Koreaanse Krijgskunsten die aangeleerd worden hebben ieder op zich een enorme toegevoegde waarde en dit niet alleen op sportief gebied.
Uiteraard is er in eerste instantie het zelfverdedigingsaspect, dat mooi mee genomen is, daarnaast is er de verbetering van de fysieke conditie, maar ook de motoriek, de coördinatie enz. voort zijn er de geestelijke aspecten zoals de karaktervorming, de ontwikkeling van de persoonlijkheid en vooral het aanleren van normen en waarden.
Maar er is meer, Baekma biedt nu ook Hankido een hele zachte bewegingsvorm aan voor 55 plussers. Die krijgskunst heeft alle voordelen die hier boven opgesomd werden maar stelt totaal geen hoge eisen aan de beoefenaars. Iedereen die wat ouder wordt doet er goed aan meer te gaan bewegen maar dan liefst op een verantwoorde manier. Hankido is zo'n prettige, gezellige manier die je samen met anderen (leeftijdsgenoten) beoefent.
Vermoedelijk is het niet genoeg gekend of bestaat er koudwatervrees wat voor niks nodig is. Iedereen die eraan begint zal al snel de voordelen ervan ondervinden. Dus niet twijfelen neem eens een kijkje op onze fb pagina https://www.facebook.com/groups/252207935153436/ of kom eens langs: Hankido voor Senioren: ma en wo van 15.30 tot 17.00 uur
Aan de leden en vrienden van Baekma zouden wij willen vragen, deel dit bericht zoveel mogelijk, vertel het voor, zeg het eens bij lokale 55+ verenigingen. Baekma wil niet liever dan zorgen voor het welzijn van zoveel mogelijk mensen. Nogmaal bij Baekma, de academie voor Koreaanse Krijgskunsten, is iedereen van harte welkom, aarzel niet en spring eens binnen. Iedereen mag een drietal keer gratis proberen wat haar of hem het beste ligt. Wij kijken er al naar uit om jullie spoedig te ontmoeten. (RS)